VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 11 martie 2008

Mozilla lanseaza Beta 4 pentru Firefox


Compania Mozilla a accelerat lansarea finala a Firefox, prin permiterea descarcarii celei de-a patra variante beta si prin confirmarea imediata a faptului ca le va oferi dezvoltatorilor numai o saptamana inainte sa inghete codul pentru urmatoarea structura.

Mike Beltzner, designerul de interfata al Mozilla, a facut reclama catorva imbunatatiri care isi au debutul in varianta Beta 4, incluzand zoom-ul full-page, stocarea offline a datelor pentru aplicatiile Web si un manager renovat pentru descarcari. Performanta browserului a fost de asemenea imbunatatita, a afirmat Beltzner.

Reducerea consumului de memorie a Firefox a devenit una dintre caracteristicile dezvoltarii celei de-a treia versiuni. Browserul, care a fost acuzat ca forteaza cresterea cantitatii de memorie folosita, cu cat ramane deschis mai mult timp, utilizeaza acum un ciclu de colectare automat, pentru a elibera orice tip de memorie neutilizata si un nou alocator, pentru a reduce fragmentarea memoriei.

Notitele de lansare updatate au fost de asemenea publicate, compania laudandu-se ca varianta Beta 4 contine mai mult de 900 de imbunatatiri fata de varianata Beta 3, de la jumatatea lunii februarie, inclusiv schimbari evidente ale aspectului si modului de manevrare a browserului.

Dar, pe langa faptul ca dezvoltatorul open-source a lansat cea mai noua varianta beta a Firefox, el a mai confirmat si ca va ingheta codul pentru urmatoarea structura, Beta 5, pe 18 martie. Saptamana trecuta, directorii executivi ai Mozilla, inclusiv Mike Schroepfer, inginerul sef al companiei, au decis ca au ramas totusi prea multe deficiente in Beta 4, pentru a porni catre lansarea variantei finale, de la aceasta versiune, prin urmare, o a cincea varianta de testare, Beta 5, va fi necesara.

Versiunea Beta 4 pentru Firefox poate fi descarcata pentru Windows, sistemul Mac OS X si Linux, in 36 de limbi, de pe siteul Mozilla.