VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 14 martie 2008

Topul potentialelor tinte ale atacurilor online in 2008

Retele sociale si Web 2.0 se afla in topul potentialelor tinte ale atacurilor online in 2008, potrivit unui raport Security Outlook, lansat de CA. Studiul a prezentat atat previziuni de securitate pentru 2008 cat si trendurile anului 2007.

“Infractorii cibernetici se indreapta spre zonele cu oportunitati si profita de toate vulnerabilitatile”, a declarat Brian Grayek, vicepresedinte al managementului de produse la Unitatea de Securitate pe Internet a CA.”In timp ce protectia securitatii devine mai buna in detectare malware, infractorii online devin mai destepti si mai discreti in felul in care ataca computerele.

Iata predictiile prinvind securitatea online in 2008:

Bots-ii vor domina anul 2008: Numarul computerelor infectate de botnets va creste semnificativ in acest an. In efortul de a deveni mai greu de detectat, bots-ii isi schimba tactica si se descentralizeaza prin arhitectura peer-to-peer. Folosesc din ce in ce mai mult mesageria instant ca principala metoda de extindere.

Malware mai inteligent: Exista noi nivele de malware, mult mai sofisticate. Acesta va targeta computerele virtualizate si va folosi tehnici confuze pentru a se ascunde.

Site-uri retele sociale: Popularitatea acestora va creste, asa ca vor deveni mai vulnerabile. Numarul mare de victime potentiale si preocuparile nesemnificative legate de securitate fac din aceste site-uri o victima sigura.

Serviciile si site-urile Web 2.0: Acestea vor deveni tinta atacurilor: Desi este relative usor sa implementezi serviciile Web 2.0, poate fi o provocare sa le configurezi pentru a fi sigure in totalitate. De aceea, multe site-uri care folosesc aceste servicii sunt tintite.

Windows Vista este in pericol: 12 vulnerabilitati au fost raportate in sistemul de operare lansat in 2007, potrivit cercetatorilor. Cu cat il folosesc mai multi utilizatori, cu atat va fi mai targetat de atacatorii cibernetici.