VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 14 martie 2008

Securitatea IT duce lipsa de practici bune

Nevoia de cunostinte practice mai bune a fost identificata de 16% din respondentii unui sondaj ca cea mai importanta provocare pentru securitatea IT.

Sondajul, la care au participat 322 de profesionisti in securitate IT, a fost facut de Canadian Advanced Technology Alliance in parteneriat cu Microsoft. Pe locul al doilea s-a situat protectia, citata de 15% dintre respondenti, urmata de managementul accesului, citat de 13%.

„Lipsa unor practici mai bune nu era cea mai importanta provocare pe care o anticipam cand am initiat studiul”, a declarat vicepresedintele cercetarii din cadrul CATA. “Stiam ca va fi o problema dar am fost surprinsi ca a fost nominalizata pe primul loc” a continuat el.

La fel de surprins a fost Francis Ho, ofiter executive la Federatia Profesionistilor in Securitate din Toronto, care se astepta ca protectia datelor si managementul accesului sa ocupe primul loc, si nu practicile mai bune. „Este surpinzator pentru ca exista atat de multe informatii, cu ghiduri bune pentru consolidarea serverelor care pot fi gasite pe Internet”. „Protectia datelor ar trebui sa fie in topul listei, toata lumea fiind ingrijorata de informatiile care pararsesc organizatiile.”.

O alta constatare a studiului a aratat ca profesionistii in securitatea IT cred ca organizatiile lor nu pun suficient de mult accent pe provocarile de securitate IT si adesea reactioneaza dupa ce se confrunta cu problema. „Procese de baza ca simpla consolidare a serverului nu sunt facute ca niste norme inca”, potrivit lui Ho.

Pentru rezolvarea acestor probleme, CATA recomanda ca industria sa dezvolte practici mai bune pentru industrie, sa stabileasca o serie de rapoarte cu perspective profesionale si sa faca un studiu pentru a determina valoarea unui set de calificari de securitate IT.