VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 13 martie 2008

Fisierele Excel exploatate de bug-uri


Expertii in securitate au avertizat ca documentele malitioase Microsoft Excel se raspandesc prin intermediul e-mail-ului, exploatand o vulnerabilitate trecuta cu vederea.

Atacurile vin chiar daca Microsoft a lansat mai multe patch-uri pentru fiecare versiune Office. Este posibil ca patch-urile sa contina si solutia pentru anihilarea erorilor din Excel.

Organizatia de securitate, US-CERT a dat un avertisment in legatura cu existenta unui Troian, care exploateaza eroarea Excel. „Fisierele circula ca atasamente cu numele OLYMPIC.XLS si SCHEDULE.XLS si ar putea sa contina executabile binare care pot compromite si afecta sistemul de operare,” a spus US-CERT.

Maarten Van Horenbeeck, agent al Internet Storm Center (ISC) din cadrul Institutului SANS, a confirmat atacurile si a spus ca SANS a detectat mai multe exploatari ce au avut loc in ultimele zile.

Monitorizarea s-a facut doar pe un target anume. S-au stabilit 21 de atacuri prin folosirea a doar 8 fisiere diferite, pana acum. Unii dintre Troieni s-au reconectat la server pentru a recupera IP-ul serverului de control, a spus Horenbeeck.

Microsoft a aflat prima oara de bug, in Ianuarie, din Security Advisory 947563. Eroarea afecteaza Excel 2003 Service Pack 2, Excel Viewer 2003, Excel 2002, Excel 2000 si Excel 2004 pentru Mac, a declarat Microsoft. Atacurile succesive permit atacatorului sa aiba aceleasi drepturi ca si utilizatorul local.

In aceasta saptamana, Microsoft a lansat patru pachete critice de securitate. Numarul buletinelor de securitate pe care Microsoft planuieste sa le lanseze este substantial mai mic fata de cele 11 de luna trecuta, insa faptul ca acestea de acum se adreseaza doar suitei Office este oarecum ingrijorator.

Dintre patch-uri, unul pare sa fie pentru un defect al formatului de fisier Excel, al doilea este legat de aplicatia spreadsheet, iar al treilea se confrunta cu un bug din Office Web Components – comenzi ce le permit utilizatorilor sa publice spredsheet-uri, chart-uri si baze de date pe Web si apoi sa le vada continutul.