VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 26 martie 2008

Service Pack 3 pentru Windows XP este asteptat luna viitoare


Microsoft va lansa Service Pack 3 pentru Windows XP in a doua jumatate a lunii aprilie, conform unui site Web, TechARP.com, care a mai prezis corect date de lansare ale pachetelor de servicii.

Potrivit siteului respectiv, SP3 pentru XP va fi lansat in a doua jumatate a lunii aprilie pentru sapte limbi, celelalte urmand sa fie lansate cu aproximativ 21 de zile mai tarziu. Microsoft va lucra mai intai la versiunile in limbile chineza, engleza, franceza, germana, japoneza, koreana si spaniola.

Microsoft a refuzat sa comenteze si a repetat o declaratie data mai de mult, referitoare la data lansarii pachetului: „Obiectivul nostru este sa lansam SP3 pentru XP in prima jumatate a nului 2008, dar aceasta va depinde intotdeauna de feedback-ul consumatorilor,” a spus un purtator de cuvant al companiei.

In urma cu doua saptamani, SP3 pentru Windows XP a cauzat o mica neliniste, fiindca o versiune beta (5503) destinata unui grup de testeri a fost disponibila spre descarcare pe siteuri BitTorrent precum Pirate Bay. Un purtator de cuvant al Microsoft a avertizat utilizatorii ca aceasta versiune contine parti pe care compania nu le mai poate verifica, si ar putea dauna sistemului de operare.

Versiuni multiple ale constructiei 5503 a pachetului includ editiile in limbile engleza si rusa si sunt disponibile pe BitTorrent.

Odata ce SP3 va fi lansat, urmatorul moment important legat de Windows XP va fi in 30 iunie, cand sistemul de operare nu va mai fi valabil spre vanzare, iar in 31 ianuarie 2009, Windows XP va fi scos de pe toate canalele de distributie.

Sursa: IDG News Service