VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 26 martie 2008

Microsoft ofera suport gratuit pentru instalarile de Vista SP1

Microsoft ofera suport gratuit pentru orice utilizator de Windows Vista care intampina probleme la instalarea pachetului Service Pack 1 (SP1), potrivit unui purtator de cuvant al companiei.

Siteul Web al SP1 ofera suport prin e-mail, chat online si telefon si este la dispozitia utilizatorilor timp de mai multe ore destinate instructiunilor, pentru ultimele doua optiuni. Instructiunile oferite gratuit prin telefon, de exemplu, sunt disponibile intre orele 5 a.m. si 9 p.m., in zilele lucratoare si intre 6 a.m. si 3 p.m., in week-end. Suportul gratuit va fi disponibil timp de un an si cuprinde instalarea si rezolvarea problemelor de compatibilitate.

In mod normal, Microsoft le ofera suport gratuit utilizatorilor care au cumparat pachetul Windows in sistem retail. Utilizatorii, care au cumparat calculatoarele cu sistemul de operare deja instalat, vor apela la producatorul calculatorului sau la un producator de echipamente originale (OEM – original equipment manufacturer).

Microsoft nu a mediatizat acest demers al companiei de a oferi suport gratuit pentru SP1. Pagina de start a Windows Vista Solution Center, punctul de start pentru suport si ajutor in ceea ce priveste sistemul de operare, nu contine nicio mentiune in legatura cu acest lucru: nici chiar siteul Web principal al Windows Vista SP1 nu face referire la suportul gratuit pentru SP1.
Sursa: Computerworld