VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 14 martie 2008

Mozilla a crescut viteza Firefox

Firefox 3.0 este mult mai rapid decat predecesorii si rivalii sai, dupa cum au aratat mai multe teste, ca rezultat a sute de imbunatatiri ale performantei create pentru a face bowserul open-source sa fie cel mai bun in rularea aplicatiilor complexe Web 2.0.

Firefox 3.0 Beta 4, lansat recent de Mozilla, a fost deja testat de utilizatori si bloggeri, care au facut comparatii intre Firefox, Opera, Safari si Internet Explorer. Potrivit lui Percy Cabello, care a postat rezultatele pe blogul Mozilla Links, Firefox 3.0 Beta 4 este cu 53% mai rapid decat Opera 9.5 beta, de doua ori mai rapid decat Safari si de trei ori mai rapid decat IE7.

Mike Schroepfer, vicepresedinte al ingineriei Mozilla, a refuzat sa comenteze aceste rezultate insa a vorbit despre proiectul open-source pe care il desfasoara.

Potrivit acestuia, provocarea pe care si-a asumat-o Mozilla a fost sa dezvolte un browser care are performante la fel de bune atunci cand ruleaza aplicatii Web 2.0 mult mai complexe, cum ar fi Yahoo Zimbra.

Dezvoltatorii Firefox s-au ocupat de peste 400 de bug-uri si shimbari legate de performanta, potrivit lui Schroepfer. „Sunt multe lucruri care trebuie sa se adune pentru a ajunge la astfel de rezultate”, a spus el in timp ce s-a referit la cateva dinte ele. „Am optimizat codificarea JPG, dezvoltatorii au profitat de avantajul mai multor optiuni de compilare noi.”

Cresterea performantei Firefox este importanta si pentru piata mobilelor, pe care Mozilla a inceput sa o exporeze.