VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 10 martie 2008

Samsung si Adidas concureaza cu Nike si iPod


Samsung a lansat cursa fitness audio si utilizeaza o combinatie de telefon mobil si player muzical pentru a depasi compania Apple.

Samsung colaboreaza cu compania de produse sportive Adidas pentru lansarea telefonului miCoach, cu ecran de 2 inci, memorie de 1GB, camera de 2 megapixeli si interfete USB/Bluetooth.

Dispozitivul miCoach furnizeaza un feedback fonic, personalizat, incluzand de asemenea un monitor heart-rate, un cip sensor care sa se potriveasca cu linia de vestimentatie Adidas, husa Adidas compatibila si un site Web pentru crearea de programe de training speciale. Preturile vor fi cuprinse intre aproximativ 200 si 400 de euro.

Distribuitorii incearca sa intre in competitie cu Nike si iPod, care utilizeaza un cip sensor in pantofii sport si un plug-in nano al iPod, care ofera date despre rata batailor inimii, caloriile arse si alte informatii. In timp ce siteul Web al Apple spune ca pachetul nu se potriveste decat cu incaltarile de la Nike, utilizatorii au publicat pe acelasi site comentarii in care afirmau ca se potriveste si cu alte branduri.

Echipamentul de baza Nike+iPod costa 29 de dolari, iar iPod nano valoreaza intre 149 si 199 de dolari. Spre deosebire de miCoach, nano nu contine optiunea de comunicare prin telefon. Apple nu a facut nicio declaratie in legatura cu o eventuala intentie de a sprijini pachetul Nike pe popularul dispozitiv iPhone.