VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 24 martie 2008

Politia Romana si Fujitsu Siemens Computers – cooperare in procesul de dezvoltare si eficientizare a Tehnologiilor Informatice si de Comunicatii


IGPR si Fujitsu Siemens Computers Romania au incheiat un protocol de colaborare in vederea acordarii de asistenta tehnica si informationala, precum si facilitarea accesului Politiei Romane la cele mai bune practici in domeniul proiectarii, implementarii si administrarii unei infrastructuri IT eficiente din toate punctele de vedere.

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si Fujitsu Siemens Computers Romania au semnat astazi un Protocol de colaborare pentru transferul de know-how in vederea dezvoltarii Tehnologiilor Informatice si de Comunicatii (TIC) in cadrul IGPR. Acest acord permite Politiei Romane sa beneficieze de expertiza internationala a companiei Fujitsu Siemens Computers in domeniul IT, prin mijlocirea accesului personalului IGPR la cursuri de pregatire, participarea la conferinte de specialitate si asigurarea colaborarii cu partenerii europeni utilizatori ai tehnologiilor Fujitsu Siemens Computers.

Memorandumul prevede, de asemenea, dezvoltarea competentelor cadrelor Politiei Romane astfel incat sa permita acestora utilizarea si evaluarea tehnologiilor Fujitsu Siemens Computers, respectandu-se principiul neutralitatii si liberei concurente in privinta tehnologiei si a alegerii furnizorilor.

Cu acest prilej, inspectorul general al Politiei Romane, chestor de politie dr. Gheorghe Popa a afirmat: „Unul dintre obiectivele Politiei Romane pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii este cresterea competentei in domeniul dezvoltarii si accesarii sistemelor informatice. Acest lucru este cu atat mai important, cu cat, in procesul de aderare la spatiul Shengen, se estimeaza ca proximativ 30.000 de politisti, mergand pana la nivelul celor din strada, sa acceseze in urmatorii ani sistemele informatice ale Politiei Romane. Salutam disponibilitatea partenerilor de a ne sprijini pentru realizarea acestui obiectiv care contribuie la cresterea sigurantei comunitatii”.

Termenii protocolului de colaborare stipuleaza, totodata, realizarea unui Centru de excelenta care va permite Inspectoratului General al Politiei Romane sa beneficieze de consultanta tehnica a companiei Fujitsu Siemens Computers in:

· Identificarea ariilor de interes ale IGPR si analizarea lor din punct de vedere tehnologic

· Angajarea comuna in activitati de tip “Proof of Concept”, “Proof of Technology”

· Derularea de activitati de informare a IGPR privind noile tehnologii, organizarea de workshop-uri, intalniri cu partenerii europeni utilizatori ai tehnologiilor FSC

Totodata, Fujitsu Siemens Computers va pune la dispozitia Politiei Romane specialisti ai companiei sau parteneri care sa serveasca drept consultanti, arhitecti sau experti in solutii informatice complexe. Astfel de consultanti detin experienta profesionala necesara in derularea de proiecte europene si pot fi valorificati de I.G.P.R. in cadrul participarii la programele finantate de Uniunea Europeana, contribuind in acest fel la integrarea I.G.P.R. in asociatiile internationale ale politiei.

Sursa: IGPR