VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 24 martie 2008

Fujitsu mareste viteza drive-urilor pentru laptopuri


Fijitsu planuieste, ca la sfarsitul lunii iunie, sa inceapa vanzarea unei noi serii de drive-uri hard-disk de inalta performanta, pentru laptopuri, care sa ofere mai mult spatiu de stocare decat actualele modele.

Seria de drive-uri „MHZ2 BJ” are discuri care se rotesc cu 7.200rpm (revolutions per minute) – mai rapid decat cei 5.400rpm atinsi, in momentul de fata, de majoritatea drive-urilor similare – si va fi disponibila la capacitati de pana la 320GB, a declarat compania japoneza.

Fujitsu a vandut deja o serie de drive-uri de 2,5 inci si 7.200rpm, dar modelul cu cea mai inalta capacitate din seria respectiva putea ajunge la numai 120GB, deci, aceasta noua serie reprezinta un salt urias in termeni de capacitate.

Drive-urile consuma 2,3 wati pentru operatiunile citit/scris pe o interfata SATA (Serial ATA), care este comparabila cu drive-urile curente.

Fujitsu spera sa vanda 2 milioane de drive-uri din seria MHZ2 BJ pana la sfarsitul lunii martie 2009, noua serie urmand sa fie disponibila in intreaga lume.
Sursa: IDG News Services