VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 24 martie 2008

AMD a obtinut primul certificat DisplayPort pentru grafica pe calculator


The Video Electronics Standards Association (VESA) a oferit, in premiera, certificatul DisplayPort pentru produsele dedicate graficii pe calculator companiei AMD si produselor sale grafice ATI Radeon HD 3400, ATI Radeon HD 3600 si ATI Radeon HD 3800, precum si chipset-ului integrat AMD 780G. Considerata tehnologia viitorului in materie de conectivitate la dispozitive de vizualizare PC, interfata DisplayPort ofera o banda de transfer de doua ori mai mare decat DVI, dezvoltand industria catre un nou nivel al posibilitatilor de vizualizare.

Produsele certificate AMD suporta noile modele Dell concepute pe tehnologia DisplayPort, incluzand monitoarele LCD widescreen UltraSharp 3008WFP si 2408WFP.

„Dell este incantata sa asiste la primirea certificarii DisplayPort pentru intreaga gama de placi video AMD. Seriile ATI Radeon HD 3000 reprezinta prima linie certificata de solutii grafice intergrate si discrete din lume,” a declarat Bruce Montag, CTO, Dell.

„AMD a fost un motor puternic in dezvoltarea tehnologiei DisplayPort,” a declarat Bill Lempesis, Executive Director, VESA. „Seriile de placi video ATI Radeon HD 3000 sunt primele dospozitive ce primesc certificarea DisplayPort,” a completat Lempesis.

„AMD este mandra de recunoasterea oferita prin selectarea seriilor ATI Radeon HD 3000 ca primele dispozitive certificate DisplayPort. Aceasta certificare ofera astazi utilizatorilor de calculatoare posibilitatile de vizualizare ale generatiilor urmatoare,” a declarat Matt Skynner, vice president marketing, Graphics Products Group, AMD. ”Vom onora statutul de membru VESA ramanand fideli scopului nostru de a livra Ultimate Visual Experience clientilor cu tehnologii avansate de vizualizare,” a mai afirmat Skynner.
Sursa: Advanced Micro Devices (AMD)