VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 26 martie 2008

OpenOffice 3.0 intra in competitie cu Office



Seria Office de la Microsoft pare a se confrunta cu o concurenta plauzibila in ceea ce priveste desktop-urile, pentru prima data de cand compania Lotus a renuntat sa mai incerce sa preia controlul Redmond, in urma cu zece ani.

Odata cu incercarile dezvoltatorilor de a lansa OpenOffice 2.4, ies la iveala detalii despre caracteristicile pe care trebuie sa le caute utilizatorii in versiunea OpenOffice 3.0.

Un articol pe blogul OpenOffice Ninja vorbeste despre un ecran de start nou si mai usor de inteles, care reliefeaza aplicatiile esentiale si care se asigura ca aplicatia Writer sa concureze cu aplicatia Word a Microsoft. Aceasta aplicatie poate acum sa lanseze paginile una langa cealalta, sa permita adaugarea notitelor in marginea unei copii in genul celei a aplicatiei Word, in timp ce programul Calc furnizeaza de asemenea un numar mare de mici siretlicuri care au menirea de a imbunatati posibilitatea de utilizare.

Suita OpenOffice va fi capabila sa intre in competitie cu formatele de fisiere XML-based ale Office 2007, desi schema actuala de dezvoltare se descurca destul de greu cu aceasta problema.

Pana acum, suita OpenOffice sponsorizata de Sun a fost exclusa de majoritatea utilizatorilor, fiind utilizata mai ales de cei entuziasmati de open source sau de cei care nu-si permiteau sa plateasca un pret ridicat pentru Office. In ciuda faptului ca ofera o alternativa utilizabila la Office, suita nu a facut o impresie notabila urmarind schema de vanzari.

Un element care ii va lipsi este un rival pentru serviciul de email al Microsoft, Outlook.

Este evident si faptul ca OpenOffice 3.0 este construit dupa un layout cu o generatie mai veche decat interfata Fluent a companiei Microsoft.
Sursa: TechWorld