VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 26 martie 2008

Browser-ul Safari - pentru utilizatorii Windows

John Lilly, seful executiv al Mozilla, dezaproba compania Apple, care ofera Safari utilizatorilor Windows, prin intermediul aplicatiei iTunes. El considera ca aceasta tehnica submineaza securitatea pe Internet.

Mozilla produce browser-ul Firefox, ce reprezinta la ora actuala cea mai populara alternativa a browser-ului Internet Explorer de la Microsoft. Firefox detine 15% din piata, iar IE 78%, conform Apple. Compania a spus ca Safari detine aproximativ 5 procente si doreste sa creasca.

Apple Software Update, care este instalat odata cu QuickTime sau iTunes pe PC-urile cu Windows, listeaza acum si Safari 3.1 alaturi de ultimele update-uri pentru iTunes.

Lilly spune ca problema consta in faptul ca lista contine un update pentru Safari, chiar daca tu nu ti-ai instalat niciodata browser-ul pe PC-ul tau.

Modul de oferire a browser-ului de catre Apple a fost criticat si de expertii in securitate, cand Safari a aparut, saptamana trecuta, cu 13 solutii de securitate pentru bug-uri.

Andrew Storms, director de securitate la nCircle Network Security a spus ca Apple trebuie sa aiba grija cand lanseaza update-uri de securitate atat de vaste.

„Safari nu are mai multe bug-uri decat IE si Firefox, dar lansarea unui pachet urias, ca acesta, va crea neliniste in randul utilizatorilor,” a declarat Storm.

Sursa: IDG News Service