VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 20 martie 2008

NVIDIA lanseaza cea mai rapida placa grafica


NVIDIA GeForce 9800GX2 este cea mai noua unitate de procesare grafica revolutionara. GeForce 9800 GX2 ofera cea mai buna performanta de gaming, HybridPower reprezentand o tehnologie prin care calculatorul devine silentios, consuma mai putina energie si este mai prietenos cu mediul, iar PureVideo HD aducand calculatorul la un nivel de inalta definitie.
GeForce 9800GX2 este prevazuta cu 256 de nuclee in procesor si un buffer de memorie de 1GB, interfata PCI Express 2.0, toate acestea conducand la ideea ca GeForce 9800GX2 a fost conceputa pentru gaming-ul la o rezolutie HD extrema. Frecventa unitatii de procesare grafica a placii este de 600MHz, frecventa unitatilor de procesare a shader-elor este de 1.500MHz, iar cea a memoriilor video e de 1.000MHz. Placa grafica GeForce 9800GX2 consuma maxim 197W, este prevazuta cu o solutie de racire integrata Thermal Patent Pending si are cate doua iesiri DVI-DL si HDMI.
NVIDIA Hybrid Power – va ofera putere atunci cand aveti cea mai mare nevoie
Combinand o unitate grafica GeForce 9800GX2 cu una dintre cele mai noi placi de baza ce au integrat chipset-ul nForce 790i Ultra SLI de la NVIDIA, sistemul dumneavoastra va fi pregatit pentru Hybrid Power. Nu toate aplicatiile necesita o unitate de procesare grafica discreta GeForce foarte performanta, iar in aceste situatii, o unitate de procesare grafica GeForce integrata poate rula aceste aplicatii, salvand energie si, prin urmare, protejand mediul. Sistemul inteligent Hybrid Power poate combina puterea unitatii de procesare grafica GeForce 9800GX2 cu cea a chipset-ului grafic integrat in placa de baza pentru o performanta maxima.
PureVideo HD – transforma calculatorul in centru multimedia
PureVideo HD reda continut High Definition – fie ca filmele sunt descarcate, transmise in timp real sau pe Blu-ray.