VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 20 martie 2008

Noile minicomputere Nova Lite, de la Asus


Compania Asus a lansat noua serie de minicomputere Nova Lite, care integreaza puterea unui sistem de birou intr-o cutie compacta miniaturala. Cu un design elegant ce integreaza doua difuzoare HiFi, minicomputerul Nova Lite Mini 2L PC este extrem de silentios si consuma putina de energie.

Aceasta „cutie" compacta se va remarca atat prin stil, cat si prin promptitudinea si eficienta cu care se va achita de sarcinile atribuite, fara a exagera in privinta bugetului. In ciuda formatului sau miniatural (ultra SFF), Nova Lite Mini 2L PC integreaza un hard disk, un inscriptor optic si doua difuzoare HiFi amplasate strategic pentru redarea optima a sunetului. Fara a necesita mult spatiu, minicomputerul ofera performante audio deosebite.

Gratie tehnologiei de optimizare a utilizarii energiei, procesorul consuma 18W in timpul operarii si numai 5W in modul stand-by. Minicomputerul reduce atat volumul de caldura degajata, cat si costurile de pe factura de energie electrica. Ventilatorul va avea mai putin de lucru, iar utilizatorii se vor bucura de o functionare silentioasa, la un nivel de zgomot de doar 24dB. Toate acestea sunt posibile gratie tehnologiei superioare de la Asus, care integreaza condensatori solizi si o solutie de racire termica formata dintr-un modul de disipare a caldurii si un ventilator AI.

Seria Nova Lite cuprinde modele PX20, PX22 si PX24. Modelul PX24 beneficiaza de un hard disk cu o capacitate de 160GB, 2GB RAM, placa video ATI RV 620 LE, 4 porturi USB 2.0, adaptor de retea Gigabit si sistem de operare preinstalat Microsoft Vista Home Premium.