VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 13 martie 2008

Numarul clientilor Orange a atins pragul de 10 milioane


Orange Romania a anuntat astazi atingerea pragului de 10 milioane de clienti.

In ultimii trei ani, numarul clientilor Orange a crescut cu peste 5 milioane, o evolutie remarcabila atat pentru Romania cat si la nivelul grupului France Telecom.

Orange isi propune sa continue sa anticipeze tenditele si sa inoveze prin serviciile pe care le lanseaza si prin ofertele pe care incearca sa le adapteze exigentelor clientilor si sa le ofere acestora cea mai buna experienta de comunicare. In 2007, Orange a extins reteaua de broadband mobil, iar acum ofera clientilor sai servicii de acces mobil la internet la viteze 3G+ de pana la 7,2 Mbps pentru downlod si 1,46 Mbps pentru upload. Anul acesta Orange va continua sa investeasca in dezvoltarea serviciilor de date mobile si va mari viteza de transfer al datelor pana la 14,4 Mbps.

Pentru a fi mai aproape de clienti, Orange a dezvoltat o retea de magazine care numara in prezent 76 de locatii proprii si aproape 1.000 de magazine partenere, iar pentru a le oferi oricand acestora asistenta si consiliere profesionista, 800 de asistenti raspund zilnic solicitarilor primite la Serviciul Clienti.

Studiile de brand arata ca toti indicatorii specifici unui brand solid, cum este Orange, au continuat sa inregistreze cresteri importante in ultimele trimestre. De exemplu, in cazul indicatorului first choice, care desemneaza prima alegere a consumatorului in cazul in care ar achizitiona din nou servicii de telefonie mobila, Orange este ales de una din doua persoane.

„10 milioane de clienti, adica aproape jumatate din populatia Romaniei, este o realizare extraordinara pentru Orange, care ne bucura si ne responsabilizeaza in acelasi timp. Dorim sa multumim clientilor nostri pentru increderea in brandul Orange si sa le oferim in continuare cele mai bune servicii, fie ca sunt clienti persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii sau mari companii”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.