VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 13 martie 2008

HD VMD – noul format de DVD, mai ieftin


Abia s-a terminat batalia pentru generatia viitoare a formatului DVD de inalta definitie, cu triumful Blu-ray in detrimentul HD DVD, ca a izbucnit o alta competitie.

Un nou sistem, incompatibil cu Blu-ray, numit HD VMD, pentru discuri multiplayer versatile, incearca sa-si gaseasca o nisa. Compania londoneza New Medium Entreprises, care se afla in spatele HD VMD, a afirmat ca din punct de vedere calitativ, HD VMD este la fel de bun ca Blu-ray, insa costa mai putin. Fiind disponibil la un pret mai avantajos, HD VMD va fi destinat consumatorilor cu venituri mai mici, in mod special din afara Statelor Unite.

Un player HD VMD costa mai putin decat un Blu-ray pentru ca utilizeaza tehnologii red-laser, tehnologii care se gasesc astazi in definitia standard a playerelor DVD. Dispozitivele Blu-ray si HD DVD utilizeaza un sistem blue-laser, care costa mai mult.

In timp ce playerele Blu-ray costa, in mod obisnuit, peste 300 de dolari, un player HD VMD va costa 199 de dolari. Vanzarile prin intermadiul siteului Amazon sunt programate pentru peste cinci saptamani, a afirmat compania.

Potrivit companiei New Medium, in spatele acestei povesti s-ar afla Michael Jay Solomon, unul dintre cei mai buni regizori de la Hollywood.

Mr. Solomon, fostul presedinte al Warner Brothers International Television, a afirmat ca atata timp cat va dura cariera lui in industrie, va putea sa licentieze filme pentru HD VMD.

Indiferent de cat de ieftin ar fi un player, nu este de niciun folos fara sa permita vizionarea filmelor mari, care sa fie compatibile cu formatul respectiv. In momentul de fata sunt disponibile, pentru clientii din SUA, prin intermediul magazinului online al companiei, numai 17 filme care pot fi vizionate in acest format, dintre care unele foarte putin cunoscute, cum ar fi „The Enigma With a Stigma” si „Kandukondain Kandukondain”, o productie Bollywood.