VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 20 martie 2008

Facebook imbunatateste optiunile de confidentialitate

Facebook planuieste sa lanseze noi optiuni de confidentialitate, care vor oferi utilizatorilor mai mult control asupra celor care vor acces la datele de pe paginile lor de profil.

Noile optiuni vor permite utilizatorilor sa-si aleaga prietenii care pot accesa informatii ca albumele lor foto, numarul de telefon sau adresa de e-mail. De asemenea, utilizatorii Facebook vor putea sa impartaseasca informatii despre ei cu un grup mai mare de oameni, multumita unei optiuni noi “friends-of-friends.”

Compania a depus eforturi pentru ca aceste optiuni sa fie si usor de folosit, a spus Naomi Gleit, product manager la Facebook.

Confidentialitatea a devenit un obiectiv important pentru Facebook de cand compania a lansat Beacon, o unealta de advertising online.

Noile optiuni de confidentialitate nu au nicio legatura cu Beacon, dar la o conferinta de presa ce a avut loc marti, vice presedintele al product management a facut o referire la optiunea respectiva: „Am dat-o in bara cu Beacon,” a spus Matt Cohler.

De la modesta lansare a siteului pentru studentii Harvard de acum 4 ani, Facebook a crescut transformandu-se intr-un fenomen global, iar acest lucru a ingreunat munca dezvoltatorilor pe partea de confidentialitate a informatiilor.

In urma cu 18 luni, 90% din utilizatorii Facebook erau din SUA. Astazi, doua treimi din cei 67 de milioane de membrii activi sunt din afara Americii.

Cohler a confirmat zvonurile referitoare la planurile Facebook de a lansa un soft de chating online, in urmatroarele saptamani.