VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 22 martie 2008

Lotus Expeditor va fi incorporat in platforma „Titan” de la Sprint Nextel

Softul IBM, Lotus Expeditor, pe care dezvoltatorii il pot utiliza pentru a crea aplicatii de colaborare si d tip desktop pentru dispozitivele client si mobile, este acum integrat in platforma Titan de la Sprint Nextel, destinata aproape tuturor smartphone-urilor companiei care ruleaza Windows Mobile 6, potrivit IBM.

Expeditor este utilizat si pentru dezvoltarea catorva produse proprii ale IBM, cum ar fi softul de e-mail Lotus Notes si Lotus Sametime IM (instant messaging).

Desi planurile IBM sunt inca in stadiu incipient, compania spera sa dezvolte parteneriate si cu alti producatori de telefoane si distribuitori de servicii, inclusiv cu Apple, compania producatoare a dispozitivelor iPhone, potrivit lui Bharti Patel, directorul platformelor Lotus Client Platforms.

Sprint Nextel a anuntat pentru prima data lansarea platformei Titan, in luna decembrie a anului trecut. Platforma se afla inca in varianta beta, insa, la sfarsitul acestui an, se asteapta sa fie lansata si o varianta comerciala a acesteia, a declarat Patel.

Pana acum, IBM nu a dat publicitatii date despre implicarea sa in acest proiect, asteptand ocazia potrivita pentru a face acest lucru, ca de exemplu evenimentul EclipseCon care va avea loc in aceasta saptamana in California.

Lotus Expeditor se bazeaza in parte pe tehnologia OSGi (Open Services Gateway Initiative) si pe modelul de programare SOA (service-oriented architecture), pe care Redmonk, un analist al companiei James Governor, l-a supranumit recent „un factor de schimbare al industriei”.