VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 15 martie 2008

Yahoo modifica sistemul de cautare

Yahoo va adopta unele standarde ale “Web-ului semantic.” Tehnologia este vazuta ca urmatorul pas al world wide web-ului si implica o mai buna intelegere a datelor plasate online.

Compania a spus ca va incepe sa include niste identificatori web semantici, atunci cand se va face indexarea Web-ului pentru Yahoo search.

In prezent, majoritatea motoarelor de cautare, in special Google, identifica relevanta unui topic anume, utilizand interconexiuni intre site-uri asa cum face in cazul textelor de pe fiecare pagina in parte

Web-ul semantic promite sa schimbe acest lucru pentru ca va ajuta sa capteze intelesul datelor introduse pe o pagina, astfel incat sa ofere calculatoarelor posibilitatea de cautare si clasificare a datelor, relevand un anumit subiect.

Rezultatul poate sa insemne ca ceea ce cautam pe web, poate fi mai bine specificat, astfel incat sa gasim exact datele care ne intereseaza.

O idee de cum va putea sa functioneze web-ul semantic este data de cercetatorii de la University of Maryland, din Baltimore, care au creat motorul de cautare Swoogle.

Miscarea facuta de Yahoo apartine unei miscari strategice mai mare, si anume aceea de a-si deschide tehnologia de cautare catre dezvoltatori si programatori din afara firmei.