VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 16 martie 2008

Atentie, drum aglomerat!


Cum ar fi sa te anunte cineva dinainte care sunt segmentele de drum aglomerate pe traseul pe care ti-ai propus sa-l parcurgi intr-o anumita zi? Sau sa stii ce ruta ocolitoare sa alegi pentru a evita aglomeratiile in trafic, blocajele sau drumurile in constructie? Cu siguranta ca ai scapa de mult stres si multe ore petrecute fara rost in trafic, iar asta se va reflecta in starea ta de spirit de zi cu zi.

Magazinele Flanco, Flanco World si Flamingo Computers va propun noul GPS Garmin Nuvi 660FM cu ajutorul caruia nu numai ca veti ajunge intotdeauna la destinatia dorita, dar printr-o singura atingere a ecranului, veti putea vizualiza toate detaliile de trafic ocolind astfel zonele aglomerate.

In plus fata de partea de navigare care dispune de doua harti, City Navigator Europe NT 2008 si Ro.A.D.2006, GPS-ul mai poate fi folosit ca si „hands free” pentru telefon, MP3 Player, convertor valutar, ghid lingvistic si de calatorie. Iar pentru a-si demonstra performanta, GPS-ul dispune si de o baza de date vasta care cuprinde foarte multe puncte de interes precum hoteluri, restaurante, magazine si puncte de atractie turistica.

GPS-ul este prevazut cu un display de 480 x 272 pixeli si are un afisaj de tip TFT anti-stralucire WQVGA, cu lumina de fundal de culoare alba. Cantareste 190 de grame si este dotat cu un receptor cu sensibilitate ridicata. Accepta carduri de date de tip SD, numele de strazi pot fi indicate prin comanda vocala, iar abaterea de la traseu poate fi recalculata rapid. Este prevazut cu un hands-free cu Bluetooth, cu un transmitator cu unde radio FM si cu un dispozitiv anti-furt Garmin Lock.

Produsul este disponibil in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers la pretul de 1.499 Ron.