VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 27 martie 2008

Microsoft pregateste proiectul „Albany”

Confruntandu-se cu presiuni din partea suitelor de servicii asistate, cum ar fi Google Docs si Google Apps, Microsoft planuieste lansarea unui nou pachet de productie de soft ieftin si servicii asistate, prin intermediul unui proiect secret, denumit Albany.

Proiectul Albany aduna o combinatie de suite de servicii ca Office, Office Workspaces, Windows Live OneCare si Windows Live, intr-un singur pachet, de la care se asteapta sa fie disponibil prin intermediul outlet-urilor de retail ca Best Buy, au declarat surse familiare cu planurile companiei.

Sursele, care au cerut sa li se pastreze anonimatul, au afirmat ca Microsoft le solicita unor testeri sa probeze varianta beta a proiectului Albany, cerandu-le, in aceleasi timp, sa semneze un acord de confidentialitate. Tinta principala a variantei initiale beta este sa testeze installer-ul pachetului, au afirmat sursele.

Office reprezinta suita de servicii a Microsoft care a inregistrat cel mai mare succes, dar este inca neclar ce procentaj din acest produs va fi inclus in Albany. Datorita pretului si functionalitatii, Office Home and Student 2007, ce include Word, Excel si PowerPoint, este un posibil canditat pentru a fi inclus in noua suita. Office Home and Student 2007 se distribuie la pretul de 149,95 de dolari, cu aproximativ 250 de dolari mai putin decat Office Standard 2007 - care, pe langa Word, Excel si PowerPoin, include Outlook si are un pret de 399,95 de dolari.

Alte produse, care sunt asteptate sa faca parte din proiectul Albany, sunt serviciile asistate pe care Microsoft le-a dezvoltat in ultimii cativa ani. Office Live Workspaces este serviciul asistat al Microsoft, pentru stocarea si impartirea documetelor online, in timp ce Windows Live OneCare este un serviciu de securitate ce include protectie firewall si antivirus. Windows Live include servicii de e-mail asistat, cautare, photo-sharing si altele. O sursa a declarat ca produsele Windows Live incluse in proiectul Albany vor fi aplicatii de genul versiunii desktop a OneCare, Windows Live Messenger si Windows Live Writer si nu servicii asistate.

Sursa: IDG News Services