VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 27 martie 2008

AMD a creat noile cipuri Phenom


Compania Advanced Micro Devices a anuntat crearea noilor cipuri Phenom, incluzand cipurile quad-core si primele procesoare triple-core pentru calculatoarele de tip desktop.

Seria de procesoare triple-core Phenom X3 8000 a companiei ofera o optiune cumparatorilor de calculatoare, care nu vor sa dea bani pe un procesor quad-core, dar cauta o performanta mai mare decat cea oferita de un procesor dual-core, a afirmat Pat Moorhead, vice presedintele al departamentului de marketing al AMD.

Primele procesoare triple-core ale companiei includ procesoarele Phenom X3 8400, care ruleaza cu 2,1GHz si Phenom X3 8600 cu 2,3GHz. Ambele vor veni cu o capacitate a memoriei cache L2 de 1,5MB si a memoriei L3, de 2MB.

AMDa lansat, de asemenea, trei procesoare Phenom, quad-core – Phenom X4 9750, care ruleaza cu o viteza de 2,4GHz; Phenom X4 9850, cu 2,5GHz si Phenom 9100e, un procesor quad-core cu voltaj scazut, care ruleaza la 1,8GHz si are un invelis de energie de 65 de wati in momentul maximei utilizari.

Producatorii de calculatoare isi vor lansa produsele, care au incorporate procesoarele quad-core, la jumatatea anului, potrivit AMD.

Procesoarele triple-core sunt pregatite deja pentru producatorii de calculatoare, conform AMD. Mai multi producatori importanti, incluzand companiile Dell si Hewlett-Packard, au sugerat deja ca vor sa includa noile procesoare in desktop-uri.

Dell urmareste sa includa cipul triple-core Phenom in sistemele de desktop-uri OptiPlex 740, destinate clasei business, ce vor fi lansate la jumatatea anului, potrivit unui purtator de cuvant al companiei. Hewlett-Packard a postat pe siteul sau Web, in limba bulgara, un model de desktop care are inclus procesorul Phenom Triple-Core 8600, de la AMD.

AMD a creat cipul triple-core cu scopul de a produce un model de cip mai ieftin. Procesorul triple-core este construit pe o unitate centrala de procesare (CPU) quad-core, cu un nucleu nefunctional, a afirmat Dean McCarron, director fondator al companiei Mercury Research.

Sursa: IDG News Services