VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 22 martie 2008

Microsoft ofera o noua gama de produse software pentru mediul enterprise

Microsoft a lansat in Romania infrastructura si platforma de aplicatii complexe Windows Server 2008, SQL Server 2008 si Visual Studio 2008, destinate profesionistilor IT si dezvoltatorilor din segmentul enterprise.

Imbunatatirile aduse noilor produse sustin simplificarea procesului de management in cadrul companiilor si ofera o platforma sigura destinata companiilor. Produsele sunt create pentru a sustine aplicatii web si pentru a integra noi tehnologii, cum ar fi virtualizarea, permitandu-le totodata acestora sa reduca, atat costurile de implementare, cat si pe cele de administrare. Cele trei produse vor oferi platforma pentru o infrastructura IT si o platforma de aplicatii, care se poate adapta conditiilor de business.

„Ma simt onorat sa fiu prezent astazi alaturi de dumneavoastra, aici in Bucuresti, pentru a experimenta impreuna inceputul unei noi ere pentru profesionistii IT si dezvoltatori. Eforturile acestor profesionisti au avut deja un impact major asupra evolutiei societatii noastre. Suntem dedicati sa-i sprijinim in demersurile lor de a oferi valoare mediului de business din ce in ce mai competitiv. Acest angajament a fost si este evidentiat de-a lungul lansarii acestui nou val software, care sustine dezvoltarea mediului enterprise, reduce costurile si ofera posibilitatea angajatilor de a accesa si analiza informatii cu o rapiditate si eficienta nemaiintalnite pana acum,” a declarat Jonathan Perera, Platform Application Manager, Microsoft Corporation

In Romania, Microsoft are o serie de parteneri care au testat si implementat noile versiuni. Cativa dintre acestia sunt Banca Transilvania, Icepronav, La Fantana si Info World.

Windows Server 2008, incluzand o versiune beta a technologiei de virtualizare Hyper-V, si Visual Studio 2008 sunt diponibile de la 1 martie. O versiune de evaluare a SQL Server 2008 este disponibila, varianta finala fiind planificata pentru lansarea pe piata in al treilea semestru al anului.

In acest an, Microsoft va lansa pachetul Windows Essential Server Solution adresat companiilor mici si mijlocii construit pe Windows Server 2008 si cele mai noi tehnologii Microsoft pentru server si servicii: Windows Small Business Server 2008 si Windows Essential Business Server 2008. Totodata, Windows HPC Server 2008, succesorul Windows Compute Cluster Server 2003, creat pentru a creste productivitatea, scalabilitatea si pentru a imbunatati managementul scenariilor tehnologice performante, va fi disponibil in a doua parte a anului.