VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 22 martie 2008

Classmate va fi disponibil in curand pe piata, nu numai pentru elevi

Calculatoarele Classmate de la Intel nu mai sunt destinate exclusiv studentilor din pietele emrgente. Laptopul, care in prezent are un pret accesibil, va fi disponibil pentru companiile care vor sa il distribuie consumatorilor din tarile dezvoltate, a sustinut un director executiv al companiei Intel

Conceput initial pentru scoli, in care accesul la calculator este limitat, PC-ul Classmate utilizeaza o versiune low-power a procesorului Celeron M, avand un ecran de 7 inci. Intel lucreaza, deja, la o a doua versiune a calculatorului Classmate.

Intel a declarat ca PC-ul Calssmate face parte dintr-o serie de laptopuri cu preturi accesibile, care sunt dezvoltate in acest moment si care, in momentul lansarii lor pe piata, la sfarsitul acestui an, vor costa intre 250 si 300 de dolari, in functie de modul in care sunt configurate.

Cea de-a doua versiune a calculatorului Classmate va fi disponibila pentru vendorii de PC-uri impreuna cu o serie de functionalitati, dar va pastra acelasi design de baza, a afirmat Tom Rampone, vicepresedinte al companiei si manager general al grupului Intel Channel Platforms Group. Pe langa versiunile destinate consumatorilor, care vor rula cu sistemul Linux sau Windows, laptopul va fi disponibil in configuratii destinate scolilor din tarile dezvoltate, a completat Rampone.