VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 20 martie 2008

Google se bucura de succes pe tefoanele mobile

Instrumentul de cautare al Google destinat telefoanelor mobile a intensificat cautarile cu 20 de procente, potrivit companiei.

Softul pentru Nokia, BlackBerry si incepand de acum si telefoanele Windows Mobile, efectueaza cautari cu 40% mai rapid decat inainte, pentru ca este nevoie doar de cateva click-uri, fara a mai fi necesara prezenta unui browser care sa descarce pagina Web a motorului de cautare, a afirmat Google.

Usurinta in utilizare a devenit o dorinta aprinsa pentru sectorul telefoniei mobile, succesul dispozitivului iPhone, de la Apple, fiind unul dintre cei mai motivanti factori. Faptul ca serviciile sunt mai usor de utilizat va conduce la o crestere in utilizarea Internetului de pe mobil, in toate formele.

Anthony House, purtatorul de cuvant al Google, a afirmat ca navigarea pe Internet prin intermediul telefonului mobil va creste ca importanta in urmatorii cinci ani, ca o modalitate de a castiga mai multi bani.

Veniturile generate de cautarile efectuate prin intermediul mobilului vor ajunge la 4,8 miliarde de dolari, pana in 2013, potrivit unui studiu efectuat de compania de cercetare Juniper Research.