VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 19 martie 2008

Windows Vista SP1 a fost lansat oficial pe piata


Service Pack 1 pentru Windows Vista a devenit in sfarsit public. Iata cum il puteti obtine pentru calculatoarele voastre.

Dupa speculatiile de rigoare, numeroase incercari de lansare ratate si multe frustrari acumulate de consumatori, compania Microsoft a lansat Windows Vista Service Pack 1.

Pachetul de update-uri, care include toate update-urile lansate pentru sistemul de operare inca de la debutul lui, in februarie 2007, este disponibil acum pentru descarcare prin intermediul serviciului Microsoft, Windows Update.

Cea mai accesibila modalitate de a intra in posesia Vista SP1 este sa stati si sa asteptati ca Microsoft Update sa il ia pentru voi. Cu toate acestea, daca nu vreti sa asteptati, va puteti achizitiona singuri varianta de 32 biti sau pe cea de 64 biti.

Rezultate amestecate

Testerii de la PC World SUA au probat versiunea pregatita pentru lansare (release-to-manufacturing – RTM) a Vista SP1 si au constatat ca rezultatele sunt amestecate. Noul pachet de servicii de la Microsoft s-a dovedit vizibil mai rapid decat sistemul de operare original al Vista. Pe de alta parte, alte teste au sugerat doar mici imbunatatiri. Testele preliminare de compresie a fisierelor au descoperit chiar o reducere a performantei calculatoarelor cu pachetul de servicii instalat, fata de cele fara SP1.

Microsoft promite imbunatatiri ale performantei si a consumului de energie in multe aspecte ale experientei utilizatorilor Vista, incluzand o performanta imbunatatita in timpul distribuirii de fisiere prin intermediul browserului, o imbunatatire a consumului de energie, o incarcare mai rapida a imaginilor de dimensiuni mari si cautari mai rapide.

Service Pack 1 vine si cu un numar de imbunatatiri minore, cum ar fi suport pentru tehnologiile Extensible Firmware Interface si Extended File Allocation Table. Serviciul include de asemenea noi compatibilitati cu anumite harduri si softuri.

Windows Vista. Vista SP1 poate fi downloadat de AICI