VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 23 martie 2008

PS3 va primi, in curand, suport BD-Live

Compania Sony a anuntat ca PlayStation 3 este pregatita sa faca urmatorul pas in evolutia formatului Blu-ray Disc.

Update-ul, care ar trebui sa fie lansat in curand, va imbunatati PS3-ul Blu-ray Disc Profile 2.0, numit de asemenea si BD Live. BD Live permite efectuarea de activitati prin conectarea la Internet, cum ar fi jocurile in retea, comertul online, descarcarea de noi continuturi si social networking-ul.

BD Live a impresionat multimea prezenta la targul Consumer Electronics Show, care a avut loc la inceputul acestui an, unde Sony a facut demonstratii in ceea ce priveste descarcarea tonurilor de apel si a altor continuturi pe un player BD Live. Compania Sony a anuntat, in octombrie 2007, ca PlayStation 3 va include BD Live. Acum, se pare ca PS3 va fi primul player Blu-ray Disc care va suporta aceasta ultima imbunatatire a formatului Blu-ray.

Eric Lempel, directorul pentru operatii de retea al PlayStation, a dezvaluit ca primele filme care vor utiliza BD Live vor fi cele ale companiei Sony Pictures Home Entertainment, „The 6th Day” si „Walk Hard: The Dewey Cox Story”.

Cercetarile si vanzarile de discuri au aratat ca utilizatorii folosesc PS3 pe post de player Blu-ray. PS3 a jucat un rol important in cresterea volumului de vanzari ale discurilor Blu-ray.

Alte adaosuri multimedia pentru viitoarea lansare includ abilitatea de copiere a playlist-urilor PlayStation 3 Music and Photo pe un sistem PSP. O alta posibilitatea pe care o au utilizatorii de PSP este aceea de a-si transforma PSP-ul intr-o telecomanda, pentru a putea rula fisierele audio, fara a fi nevoiti sa-si deschida televizorul.

Sony a afirmat si ca browserul de Internet al PS3 expune acum mai rapid, anumite pagini Web.