VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 16 martie 2008

GPS Garmin Nuvi - directie sigura oriunde in lume


Flamingo International lanseaza sistemul GPS Garmin Nuvi 250W, care te va purta in cel mai scurt timp, oriunde in lume. Astfel, fie ca te gandesti la un scurt concediu de weekend, fie ca iti doresti sa calatoresti liber si fara constrangeri prin Europa, noul GPS te va ajuta sa ajungi la destinatia dorita.
Nuvi 250W contine harti stradale City Navigator si NT Europe 2008, precum si o baza de date substantiala cu puncte de interes precum hoteluri, restaurante, benzinarii si nu in ultimul rand bancomate.
Sistemul permite de asemenea personalizarea anumitor puncte de interes cum ar fi zone de scoala si camerele de luat vederi pentru siguranta, dar si configurarea avertizarilor de proximitate cu privire la apropierea de aceste puncte de interes.
Prin intermediul noului GPS poti beneficia de o serie de instrumente de calatorie printre care vizualizarea in conditii optime, datorita ecranului anti-reflex de 4,3 inci, cu o rezolutie de afisaj de 480 x 171 pixeli, a imaginilor JPEG, a fusului orar oriunde in lume, dar si a functiilor speciale convertor valutar, calculator si pictograme pentru localizarea pe harta. Datorita functiei anti-furt, Garmin Lock, cu care vine echipat, beneficiezi de maxima securitate.
Dispozitivul cantareste 172,93 g si este dotat cu un receptor cu sensibilitate ridicata.
Produsul este disponibil in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers la pretul de 999 Ron.