VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 28 martie 2008

Adobe lanseaza Photoshop Express pentru Web

Stocarea fotografiilor pe Web nu este o noutate. Nici editarea de imagine. Dar, cand cele doua sunt combinate sub mantia editorului de grafica Photoshop, de la Adobe, atunci chiar ca este o noutate. Din fericire, Photoshop Express – noul serviciu Web-based, gratuit, al Adobe, care a fost lansat zilele astea in versiune beta – ofera mai multa substanta decat noutatea mostenirii sale.

Desi Photoshop Express poarta numele softului de editare de imagine reprezentativ al companiei Adobe, versiunea online se aseamana foarte putin cu acesta. Mai degraba, softul incearca sa faca editarea de baza si sa faciliteze intensificarea sarcinilor instrumentelor de indicare si activare (point-and-click). Primele impresii dupa utilizarea variantei beta a serviciului Photoshop Express: reuseste sa faca editarea de imagine posibila oriunde exista o conexiune Internet, dar inca mai are bug-uri si vulnerabilitati de indepartat.

Cea mai buna parte a Photohop Express – pe langa cei 2GB de spatiu pentru memorie – este interfata grafica foarte prietenoasa cu utilizatorul, Adobe Air-based, care este in acelasi timp si accesibila si atractiva.

Dezavantajele serviciului Photoshop Express sunt: un timp de incarcare foarte lung pentru o conexiune prin modem de cablu si un mecanism de incarcare pretentios, care a respins 11 din 15 imagini cu rezolutie mare pe care am incercat sa le adaug albumului meu online, fara un motiv aparent.

Adaptare dupa Melissa Perenson, PCWorld SUA