VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 6 aprilie 2008

Opera remediaza vulnerabilitatile „severe” din browser-ul Web

Compania Opera a avertizat in legatura cu prezenta a doua vulnerabilitati „severe” in browser-ul sau Web, ce ar putea permite atacatorilor sa invadeze un sistem prin strecurarea unor elemente simple in paginile Web.

Prima vulnerabilitate implica modul in care browser-ul Opera gestioneaza sursele de alimentare cu stiri.

Cand browser-ul intalneste o sursa de alimentare, in mod normal ii atentioneaza imediat pe utilizatori, insa poate intalni o sursa construita special, care poate fi exploatata sa cauzeze un acces nepotrivit al memoriei si sa inchida browser-ul, a declarat Opera. Compania a clasat bug-ul ca fiind „deosebit de sever”.

Cea de-a doua vulnerabilitate implica modul in care browserul gestioneaza 5 elemente HTML, ce permit afisarea dinamica a imaginilor bitmap.

Ambele vulnerabilitati pot fi utilizate pentru a exploata coduri malitioase intr-un sistem, potrivit Opera. Compania a afirmat ca ambele vulnerabilitati sunt remediate in noua versiune 9.27 a browserului.

Ultima vulnerabilitate severa a fost remediata de Opera in urma cu numai o luna, la sfarsitul lunii februarie.
Sursa: TechWorld