VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 4 aprilie 2008

Lenovo a incheiat contractul de vanzare al unitatii de dipozitive mobile

Lenovo a incheiat contractul de vanzare al unitatii de dispozitive mobile cu un grup de investitori, in 31 martie. Compania a declarat ieri acest lucru, facand public in mod oficial sfarsitul participarii firmei in afacerile cu telefoanele mobile.

Telefoanele mobile nu au reprezentat niciodata un succes pentru Lenovo, iar directorii au decis, in cele din urma, ca aceasta afacere a distras atentia companiei de la afacerea de baza cu PC-uri. Decizia de a renunta la fabricarea telefoanelor mobile, afacere evaluata la 100 de milioane de dolari in ianuarie, a fost aprobata de catre actionari in 17 martie.

Mobilele de la Lenovo au fost vandute prima data in China, ceea ce a dus la venituri de 108 milioane de dolari in trimestrul care s-a incheiat pe 31 decembrie Acesta a reprezentat 2,4% din vanzarile totale ale companiei in decursul acelei perioade. Vanzarile respecticve scazusera cu 31% fata de cele din anul anterior.

Consecintele vanzarii unitatii de telefoane mobile vor fi reflectate in al patrulea trimestru fiscal al companiei ce va lua sfarsit pe 31 martie.

Sursa: IDG News Service