VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 21 aprilie 2008

Noile produse portabile GPS din gama Moov, disponibile in Romania


Corporatia Mio Technology a anuntat disponibilitatea in Romania a celei mai recente game de produse portabile GPS, Moov, cu software inovator si a unui pachet de servicii noi, MioMore. Noua gama „Moov” reprezinta prima lansare de produs de la fuziunea dintre Mio si Navman si include cinci produse GPS certificate tehnologic Mio, echipate cu un software intuitiv pentru configurarea itinerariului.

Gama de produse Moov cuprinde primele dispozitive GPS Mio care au integrata functia de cautare locala dinamica, disponibila pentru piata locala din al treilea trimestru al lui 2008, ce poate fi utilizata pentru a gasi puncte de interes precum magazine, restaurante, sedii de companii si locuri de distractii. Aceste dispozitive, beneficiind de tehnologia Bluetooth, se pot conecta prin intermediul telefonului mobil la o baza de date online de unde pot fi descarcate informatii actualizate despre punctele de interes. Serviciul de cautare in baza de date este oferit de parteneri online de top. Alternativ, utilizatorii pot sa caute punctele de interes pe internet, inainte de a-si incepe calatoria, cu ajutorul software-ului MioMore.

Moov este, de asemenea, prima gama care prezinta noua tehnologie SiRF „InstantFixll", ce anticipeaza pozitionarea satelitilor la pornirea GPS-ului, astfel incat timpul de asteptare sa nu depaseasca cinci secunde, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot incepe navigarea imediat ce pornesc la drum.

Pe langa noile caracteristici, gama Moov imbina cele mai bune inovatii ale gamelor Mio si Navman, navigarea foto NavPix cu o interfata intuitiva de introducere a adreselor si o interfata grafica a itinerariului.

Navigarea foto de la NavPix le permite utilizatorilor sa navigheze avand ca repere fotografii etichetate geografic ce includ coordonate GPS asociate, pentru ca utilizatorul sa navigheze direct la locul unde poza a fost facuta initial. Aplicatia pentru sisteme desktop MioMore permite accesul la peste un milion de fotografii etichetate geografic ale cladirilor si locurilor, prin pagina de internet Flickr si NavPix, cu descarcare gratuita.

Cele cinci produse din gama Moov – Moov 330 Regional, Moov 330/360 Europa, Moov 200 Regional, Moov 200 Europa – au un design nou, subtire si compact.

Gama de produse Moov este disponibila pe piata din Romania, prin intermediul partenerilor Mio – RHS Company si LCP Systems, la preturi de vanzare estimative cuprinse intre 179 de euro (Moov 200 Regional) si 269 de euro (Moov 360 Europa).

Sursa: Mio Technology