VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 22 aprilie 2008

Atacurile de tip phishing s-au dublat in UK


Atacurile de tip phishing asupra clientilor din UK s-au dublat in primul trimestru al acestui an, potrivit unei asociatii de plata britanice, Apacs.

Apacs a inregistrat peste 10.000 de incidenete de tip phishing raportate in primul trimestru al acestui an, cu peste 200% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Pierderile inregistrate in cazul tranzactiilor bancare online, din cauza fraudelor, au scazut cu o treime, de la 33,5 euro in 2006, la 22,6 euro in 2007, a mai afirmat Apacs, insa eforturile de a-i escroca pe utilizatori au crescut constant.

Numarul de incidente de tip phishing inregistrate in primul trimestru al anului 2007 a fost de 3.394, in crestere fata de anul 2006, cand, in aceeasi perioada, se inregistrasera 2.369 de atacuri.

Nu exista o diagrama pe care sa te poti baza in ceea ce priveste infractionalitatea cybercrime, in UK, in parte, din cauza lipsei unei legi centralizate pentru Internet.

Cresterea dramatica a numarului de atacuri de tip phishing poate fi cauzata, de asemenea, de cresterea avertizarilor din partea utilizatorilor.

Intr-adevar, Apacs au observat ca utilizatorii au devenit, cumva mai rigurosi in ceea ce priveste atacurile de tip phishing: proportia atacurilor de acest gen, fie ca sunt sterse mesajele cu continut de tip phishing sau nu sunt luate in seama, a crescut de la 75 de procente in 2006, la 82 de procente in 2007.

Apacs a descoperit ca 93 de procente dintre utilizatori au instalat, in acest moment, un soft anti-virus, insa numarul acestora scade la 71 de procente, cand vine vorba despre instalarea unul soft anti-spyware.

Sursa: TechWorld