VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 17 aprilie 2008

Hartia electronica E-paper seamana si mai mult cu hartia reala

Un nou model de hartie electronica le poate permite utilizatorilor sa faca insemnari pe paginile din cartile electronice si sa stearga parti din pagini, la fel de usor ca si cum ar folosi un pix si o hartie reale.

Ecranul, prezentat la expozitia Display 2008, din Tokyo, a fost dezvoltat de companiile E-Ink, Prime View International si Seiko Epson. Acesta combina o hartie electronica conventionala cu un touch panel si cu un cip de control, dezvoltat recent.

Cipul, creat de Seiko Epson, poate controla un ecran cu o rezolutie de pana la patru ori mai mare decat cea a dispozitivelor e-paper curente, cum ar fi iLiad al companiei iRex Technologies.

Cipul companiei Seiko Epson ofera, de asemenea, un refresh al displayului, mai rapid decat dispozitivul iLian.

Noul cip reduce timpul necesar de update pentru ca ecranul sa poata beneficia de 50 de refresh-uri pe secunda. Asta inseamna ca liniile apar pe ecran in timp ce sunt desenate de utilizator si interpretate de interfata touch-panel, a afirmat Akihiro Furuya din divizia de operatii semiconductoare ale companiei Seiko Epson.

Cipul este compatibil cu un ecran care are pana la 2 048x1 536 pixeli si va fi disponibil pentru vanzare, incepanad cu luna august.
Sursa: PCWorld.com