VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 16 aprilie 2008

Demisii si concedieri la AMD



Desi in ultima vreme AMD pare ca si-a revenit, lansand numeroase produse intre care regasim placi video si noi procesoare se pare ca situatia la aceasta companie nu este tocmai roza.
In aceste zile, pentru a-si imbunatati randamentul financiar a anuntat ca va opera 1600 de disponibilizari de personal, si ca sa fie si mai neplacut, o persoana foarte importanta din conducerea companiei si-a anuntat demisia, este vorba de Phil Hester, care ocupa pozitia de “Chief Technology Officer” in cadrul companiei.
Toate aceste miscari de personal vin ca o consecinta a veniturilor companiei, inregistrate in primul trimestru al acestui an, si care sunt la un nivel mai scazut cu 15 procente fata de perioada similara a anului trecut, inregistrandu-se scaderi in toate directiile sale de dezvoltare, si al caror nivel exact se va cunoaste odata cu anuntul oficial care va fi facut de compania AMD in cel mai scurt timp.

Sursa: Dailytech