VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 18 aprilie 2008

Dupa ani de intaziere, Google lanseaza Urchin 6


Un upgarade major pentru softul serverului de analitica Urchin Web, al companiei Google, a fost lansat, in cele din urma, dupa o intarziere de aproximativ trei ani si jumatate.

Urchin 6, a carui lansare era programata la sfarsitul anului 2004, este disponibil prin distribuitorii autorizati, la pretul de 2 995 de dolari, a anuntat compania Google.

Google a achizitionat Urchin Software in martie 2005, iar in urmatorii doi ani si jumatate si-a concentrat atentia pe produsul Web - serviciul gratuit Google Analytics.

Spre deosebire de Google Analytics, Urchin este construit pentru a fi instalat pe serverele clientilor, o optiune pe care anumite companii o prefera, din numeroase motive, cum ar fi gazduirea datelor in locatiile lor si nu in centrul de date ale vendorului.

Odata cu trecerea timpului si cu absenta oricarui comentariu al companiei, referitor la planurile pentru Urchin 6, clientii s-au ingrijorat ca investitia lor in soft se va irosi, iar fabricarea produsului va fi intrerupta.

La timpul respectiv, Google a afirmat ca va schimba impachetarea produsului, integrand componentele, care erau evaluate separat, intr-o singura oferta, cu un pret fix.

Initial, nucleul Urchin costa 895 de dolari, iar modulele lui optionale aveau diferite preturi, incluzand un model care costa aproximativ 4 000 de dolari.

Sursa: IDG News Service