VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 17 aprilie 2008

Canon lanseaza doua noi modele HD Camcorder, HF10 si HF100


Cu inregistrare directa pe cardul de memorie, HF100 este potrivita in situatiile in care doriti sa partajati fisierele stocate cu prietenii sau colegii de birou. Modelul HF10 beneficiaza de sistemul Canon Dual Flash, punand la dispozitia utilizatorului doua alternative de stocare – fie pe card SDHC, fie pe memoria interna de 16GB. Puteti inregistra pana la sapte ore de imagini la rezolutie 1920x1080 Full HD – fara a fi nevoie sa inlocuiti suportul de memorie.

Aceste modele sunt mici si ergonomice. Memoria flash consuma putina energie si este foarte robusta – spre deosebire de hard discuri, acestea nu incorporeaza elemente in miscare, deci, chiar daca se intampla sa va scape camera din mana, filmele sunt in siguranta.

Echipate cu o multime de facilitati ce fac din inregistrarile HD o simpla formalitate – HF10 si HF100 mostenesc lentilele, senzorul si procesorul de imagine care se regasesc la modelul HV20.

Sursa: Canon Romania