VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 18 martie 2008

Xerox Phaser 5335 – imprimanta A3 pentru birouri mici si medii


Xerox anunta lansarea unei noi imprimante laser de retea pentru birouri mici si medii - Phaser 5335. Aceasta imprimanta monocroma compacta poate printa si pe hartie A3, principalele sale avantaje fiind puterea de procesare, viteza de lucru si costurile reduse de administrare.

Imprimanta are un timp de tiparire al primei pagini de 9,5 secunde, iar viteza de prelucrare este de 35 de pagini pe minut pentru formatul A4 si 20 de pagini pe minut pentru A3. Tonerul de capacitate mare (poate imprima 10.000 de coli la o acoperire de 5%) si posibilitatea de suplimentare a tavilor de alimentare cu pana la 2.350 de pagini asigura un flux continuu de lucru, indiferent de complexitatea comenzilor. Optional, echipamentul se poate completa cu functia de imprimare fata-verso. Rezolutia la tiparire este de 1200 x 1200 dpi.

Phaser 5335 incorporeaza un procesor de 533 MHz si o memorie de 64MB (poate fi extinsa optional pana la maxim de 576 MB), caracteristici care elimina timpii de asteptare in momentul lansarii mai multor comenzi de imprimare. Exista, de asemenea, posibilitatea integrarii in configuratie a unui hard disk cu o capacitate de 40GB.

Imprimanta este compatibila cu o serie de protocoale de retea, inclusiv cu TCP/, IPP, SMB, NetWare, EtherTalk si WLAN. Acest lucru permite integrarea fara dificultati a Phaser 5335 in practic orice infrastructura de retea.

Utilizatorii Phaser 5335 beneficiaza de asistenta si suport tehnic profesionist acordat de specialistii de la Xerox si de partenerii autorizati de pe intreg teritoriul tarii. Echipamentele pot fi achizitionate de la partenerii de distributie ai Xerox Romania. Pretul recomandat de producator pentru Phaser 5335 este de1390 USD fara TVA.