VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 12 martie 2008

Mesajele spam ameninta solutia CAPTCHA


Mesajele spam care-si au originea in domeniul Gmail al Google s-au dublat luna aceasta, demonstrand ca cei care le publica inca mai inving solutia CAPTCHA – textul distorsionat, care are menirea de a contracara inregistrarea in masa a conturilor de email si alte abuzuri care au loc pe siteurile Web.

Mesajele spam de pe Gmail au crescut in februarie, de la 1,3 procente din totalul mesajelor spam, la 2,6 procente, potrivit datelor inaintate de MessageLabs, distribuitorul de securitate a email-urilor.

Noile statistici constituie o noua lovitura pentru CAPTCHA.

Google este ultimul provider gratuit de webmail care a fost victimizat de eforturile celor care trimit mesaje spam, care au creat softuri menite sa descifreze codurile. La timpul respectiv, cei care trimit mesaje spam au angajat de asemenea si alti oameni care sa descifreze codurile.

In ultima luna, distribuitorul de securitate Websense a constatat ca cei care trimit mesaje spam utilizau doua gazde pentru a sparge aplicatia Gmail, CAPTCHA. Metoda pare a fi un succes in numai 20% din timp. Dar daca procedura este repetata de mii de ori, multe conturi noi pot fi generate si folosite pentru a trimite mesaje spam.

In timp ce alte domenii vulnerabile pot fi pur si simplu blocate de un soft antispam, domeniul afacerilor opune rezistenta respingerii providerilor webmail, din cauza legitimitatii lor. Mesajele spam de la providerii webmail numara 4,2 procente din toate mesajele spam.