VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 9 martie 2008

Blu-ray iese victorios, insa cu ce pret?


Utilizatorii se pot pregati de cumparaturi conform informatiilor din publicatia Chronicle care anunta, saptamana trecuta, triumful formatului Blu-ray impotriva celui DVD. Dar, judecand dupa raspunsurile publicate pe SFGate, sunt multi utilizatori care nu se grabesc sa-si investeasca inca banii in aceste dispozitive. In plus fata de pret, multi utilizatori cred ca formatul DVD va fi indepartat prin intermediul unui flux care va invada in curand continutul descarcabil.

„Pana in momentul in care playerele vor incepe sa fie comercializate la pretul de 200 de dolari, sau mai putin si, mai important, pana cand discurile Blu-ray nu vor costa 15 dolari sau chiar mai putin, eu nu ma voi grabi sa le achizitionez”, a afirmat Mike Rogers de 67 de ani, pe siteul SFGate. El a mai adaugat ca pentru pretul unui disc Blu-ray se poate duce la casa de filme pentru a viziona un film de doua ori, cu un prieten, sau il poate viziona singur, de opt ori. Playerul sau HD DVD, pe care l-a cumparat de pe eBay cu 140 de dolari, functioneaza foarte bine pentru cele cateva HD DVD-uri pe care le-a achizitionat si este foarte bun in convertirea DVD-urilor standard in cele de inalta definitie.

Poti dansa step pe un DVD, iar acesta va continua sa functioneze. Daca patezi oricare alt tip de disc HD (Blu-ray sau HD DVD), acesta va inceta sa mai functioneze. Cu playerele mai ieftine, iti ia un minut sau mai mult pentru a incarca. Standardul Blu-ray nu este definit in intregime inca si multe playere nu se vor acomoda cu ultimul standard. Imaginea nu este cu mult mai buna decat cea de care poti avea parte pe un player DVD de scala inalta pentru cele mai multe HDTV-uri.

„In viitor, toate vor deveni continuturi pe care sa le poti descarca. Deja le poti descarca prin On Demand-style cable, Netflix Instant Watch si Apple TV. Va deveni doar o modalitate mai rapida si mai buna. Drivere mai bune. Modalitate de stocare solid-state. Blu-ray arata chiar dragut pe acele televizoare uriase, care se vand la magazinul Sony Style, dar nici chiar atat de dragut. La fel de bine patrunde in sufrageria mea si NBC 1080i OTA (over the air).”, potrivit lui Nicholas Bohac de 26 ani, din San Francisco.