VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 26 februarie 2011

Go 4 it Amatori Ieftini


Azi am vrut si eu sa incerc acea bootare cu stick-ul pentru windows,desi nu eram prea convins ca functioneaza 100% m-am decis sa incerc un tutorial,fireste ca am incercat tutorialul de la GO 4 D!ck.
Totul a decurs frumos pana la "Command Prompt" unde mi-am stricat stick-ul,fireste.
NU VA RECOMAND SA FOLOSITI NICI-UN TUTORIAL DE LA EI.
Au titluri frapante numa ca sa atraga prostii... de pe gugal, in rest foarte foarte amatori.
Asta e Rromania !

Go 4 D!CK!

8 comentarii :

 1. uMarian spunea...

  Salut, daca tot vrei sa folosesti un sistem de operare de pe stik recomand linux ;). Poti incerca ultima versiune de la ubuntu.

  PS! Stik-ul se poate repara printr-o formatare pe linux.

 2. radiowhisper.com spunea...

  Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 3. SaS spunea...

  @ uMarian l-am reparat cu low level format (soft)!
  Oricum mersi de sfat!

 4. lili spunea...

  Multumesc pt informatie.

 5. Unknown spunea...

  Pc games free download
  Gta 4 pc download

 6. Adrea web spunea...

  Am invatat ceva de aici...

 7. Fotograf Maria spunea...

  interesant blogul, insa nuprea ma pricep la acest domeniul, insa ma citit cateva articole interesante

 8. Pacman spunea...

  Nu exista nici o persoana în lume, care nu au jucat un joc rece si uimitor - Pacman, care este, probabil, joc arcade cele mai cunoscute si renumite. Clasic vechi joc de Pac-Man este înapoi, dar într-o versiune noua.