VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

marți, 12 mai 2009

Despre Fifa 2010

"Pasele cu exteriorul piciorului: În continuare vrem să aducem îmbunătățiri sistemului de pase, iar acest lucru însemnă mai multă varietate în joc. Anul trecut am implementat cu succes traiectoria curbată a unei pase printre. Pasele cu exteriorul sunt o parte importantă a jocului așa că acum încercăm să stabilim dacă mișcarea se va realiza automat (cum sunt pasele cu calcâiul în Fifa 09) sau va putea fi accesată cu unul din butoanele speciale de pe gamepadul consolei.

Pozitionarea liniei defensive: Intotdeauna trebuie sa existe un echilibru între apărare și atac. In momentul de fata, echipa care ataca are un anumit avantaj când trimite pase printre pe jos sau prin aer. Cred că una din probleme se datorează faptului că linia de fundași a adversarului se apără prea sus în anumite momente iar pasele printre devin mult prea eficiente. Încercăm să remediem acest dezavantaj și sperăm că îi vom aduce schimbări esențiale în Fifa 10.

Fizica balonului: Am reusit sa implementam un număr considerabil de schimbări la acest capitol anul trecut, si am obtinut, dupa parerea noastra , cea mai realistă simulare a unei mingi în aer. Au existat și câteva probleme pe care nu am putut să le rezolvăm, cum ar fi acela că mingea sărea prea rapid după ce lovea sau lua contact cu un jucator. Anul acesta lucrăm să imbunatatim acest capitol și să eliminăm astfel de probleme.
După cum am mai spus, avem un timp limitat de dezvoltare, așa că nu putem să ne adresăm tuturor problemelor dintr-o dată. Însă sperăm ca Fifa 10 să vă ofere o experiența unor îmbunătățiri superioare la toate capitolele: AI, faze fixe, joc fizic, apărare, poziționare, portari, etc.

Modul Mager:Multi dintre voi ati sugerat cateva imbunatatiri pentru Manager mode. Chiar dacă anul acesta nu vom avea timp să le luăm pe toate în considerare vă putem promite că o mare parte din problemele menționate vor fi rezolvate. Știm că acest mod este unul din cele mai importante aspecte ale jocului, așa că a primit toată atenția noastră în cursul acestui an. Astfel, meciurile simulate vor avea rezultate mai realiste ,sistemul de transferuri va fi detaliat și îmbunătățiri esențiale vor fi aduse atmosferei de la club, creșterii jucătorilor.Avem un plan de priorități, iar cert este ca că îmbunătățirea modului Manager nu va include doar Fifa 10 ci și toate cele care vor urma".

13 comentarii :

 1. Anonim spunea...

  multumim ! de info

 2. Anonim spunea...

  abia astept fifa 2010 :X

 3. MiHai spunea...

  si eu ;)

 4. Anonim spunea...

  sper sa fie mai realist ca fifa 09 sau ceva imbunatatit in joc!

 5. Anonim spunea...

  CAND VA APAREA FIFA10 ?

 6. Anonim spunea...

  probabil prin septembrie, mai mult ca sigur:)!

 7. Anonim spunea...

  va avea si liga I ?

 8. vramby spunea...

  va avea si liga I si II

 9. vladutz spunea...

  cat ar costa sidiul

 10. Anonim spunea...

  39-49 euro !

 11. Anonim spunea...

  Pe Wikipedia au aparut unele informatii despre FIFA 2010, in care scrie, ca LIGA 1 v-a fi prezenta in jocul “rege” FIFA 2010.
  “FIFA 10

  FIFA 10 will be the next installment in the long running franchise.

  * Released for: PlayStation 3, Xbox 360, Windows, PlayStation Portable, Wii, PlayStation 2
  * Release date: 2 October 2009
  * Addition of 4 New Leagues: Argentina Primera Division, Romanian League, Russian Premier League and Egyptian League. “  Sper ca vam rezolvat toate treburile pe aici acum

 12. Anonim spunea...

  31.10.2009 data cand se lanseaza FIFA 2010

 13. Unknown spunea...

  Pc games free download
  Gta 4 pc download