VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

joi, 15 ianuarie 2009

Google Chrome 2.0.157.0 Download

Google Chrome browser va fi bazat pe motorul de redare Webkit existente şi integrarea,nu numai pe bază de navigare prin tab-uri,dar si Unelte Google şi cea mai recentă versiune a tehnologiei de căutare al companiei,numit Omnibox.
Omnibox,care va înlocui bara de adrese şi de căutare în bara de crom browser-ul Google,de căutare va oferi sugestii,populare a pagini şi pagini de istorice.Omnibox replica,de asemenea,în mod automat o pagină de web propriu cu,casetă de căutare,care permite site-ului şi de interogare siruri de caractere care trebuie introduse simultan:de exemplu,prin introducerea "Amazon",apăsând apoi pe fila termen de căutare în mod automat va merge la Amazon o pagină cu rezultate de căutare pentru acel termen.Chrome browser-ul Google va include,de asemenea,unele dintre cele mai populare existente de rivalii de caracteristici.Acesta va avea o pagina nouă de comandă rapidă de acces instant-miniaturi,împreună cu istoria recenta de căutare şi file recente.File,va fi trecut la fereastra de mai sus,mult mai jos ca pe Firefox.

What's New in This Release:

· [r7615]Fixes a crash related to tab dragging (Issue: 5819)
· [r7616]Add a terminating NULL to the text read from the edit control. (Issue: 6053)
· [r7620]Enables restoring of keyboard focus to the the toolbar button that last had focus, before focus was lost (e.g to a dialog, another window, etc). Setting focus using the toolbar focus keyboard shortcut will still reset focus to the first enabled, visible button (starting at the Back button). (Issue: 5750)
· [r7644]In some cases (related to window.open() with no contents, see bug for more details) we may get notified of SSL error or mixed-contents without a NavigationEntry. (Issue: 3845)
· [r7664]If the URL text has no scheme, and starts with ftp., then default the scheme to ftp (Issue: 565)
· [r7669]Fixes an issue where Chrome hangs "Waiting for cache" (Issue: 4769)
· [r7703]Attempt to fix an issue related to SSL navigation. (Issue: 5800)
· [r7705]Fix for auto-detection of encoding (Issue: 3702)
· [r7724]Add debug menu to Linux test_she...

Download de Aici

6 comentarii :

  1. Anonim spunea...

    wow deja a aparut 2??

  2. Anonim spunea...

    da...thanks

  3. Anonim spunea...

    se misca repede cei de la google cu browserul si merge foarte bine,il am de cand a,aparut este totul OK! mutlumesc romania zone:D

  4. Anonim spunea...

    HTML/Infected.WebPage.Gen - Malware asta zice antivirusu meu bre cand vreau sal dld

  5. Anonim spunea...

    nu are virus..probabil malware-ul tau detecteaza cu totul altceva.iti garantez ca nu are virus/virusi!

  6. Unknown spunea...

    Pc games free download
    Gta 4 pc download