VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 29 iunie 2008

Call of Duty: World at War anuntat oficial

Activision şi studiourile Treyarch au anunţat oficial că vor lansa în această toamnă Call of Duty: World at War pentru PC, Nintendo Wii, PlayStation 3 şi Xbox 360. Acţiunea se va desfăşura din nou în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar de data aceasta în Pacificul de Sud şi parţial în timpul ofensivei Armatei Roşii către Berlin. Jocul va fi bazat pe engine-ul din Call of Duty 4: Modern Warfare, AI-ul fiind însă sensibil modificat pentru a sublinia mai bine stilul diferit de luptă al soldaţilor Imperiului Japonez.

De asemenea, producătorii au confirmat faptul că şi versiunea PC va beneficia de un mod multiplayer cooperativ pentru maxim 4 jucători, campania co-op permiţând jucătorilor să avanseze în rang şi să obţină noi abilităţi prin intermediul punctelor de experienţă, la fel ca în multiplayer-ul competitiv. Iar în funcţie de rang şi experienţă, dificultatea jocului va fi scalată dinamic.

Sursa:ComputerGames.ro