VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 14 aprilie 2008

Uefa Euro 2008 Trailers

UEFA EURO 2008 este un nou simulator de fotbal produs de Electronic Arts.Pasionatii fotbalului dar si ai jocurilor video vor putea să conduca spre glorie una dintre cele peste 50 de echipe nationale europene. Producatorii promit sa recreeze experienta din turneul oficial de fotbal. Toate stadioanele oficiale care pe care se vor juca meciuri in UEFA EURO 2008 vor fi reprezentate si in joc.
Totodata, jucatorii vor avea parte si de un nou tip de joc, Captain Your Country. Pentru cei care nu se multumesc cu varianta single player, modul online Battle of the Nations al jocului UEFA EURO 2008 le va permite sa isi conduca echipa favorita in topurile mondiale.
Cei de la Electronic Arts au promis ca se va lansa in Europa pe 11 aprilie iar in Statele Unite ale Americii pe 20 mai 2008,dar se pare ca intarzie sa apara.
Aici sunt cateva dintre Trailere:

UEFA Euro 2008 - Trailer EA Sport


UEFA Euro 2008 Intro