VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 13 aprilie 2008

Tehnologia Blu-ray va fi integrata in iPhone si iPod touch


Se pare ca dispozitivele iPod touch si iPhone vor initia o relatie speciala cu discurile si playerele Blu-ray, odata cu iminenta lansare a noului soft care relationeaza dispozitivele Apple cu tehnologia Blu-ray.

NetBlender va anunta in aceasta saptamana aparitia unei noi tehnologii, numita BD Touch, care va crea o legatura intre continutul Blu-ray si dispozitivele Apple. Solutia accentueaza capacitatile de retea ale playerelor Blu-ray si sugereaza faptul ca utilizatorii iPhone si iPod touch isi pot utiliza, in curand, dispozitivele pe post de telecomenzi pentru palyerele lor Blu-ray.

Compania a afirmat ca noua tehnologie suporta un numar de caracteristici, cum ar fi updating-ul automat al colectiilor de filme continute de un iPhone, incluzand o caracteristica care le permite playerelor/discurilor Blu-ray sa trimita o copie digitala a unui videoclip catre un iPhone.

NetBlender va anunta oficial lansarea acestei noi tehnologii, joi.

Sursa: IDG News Services