VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 21 aprilie 2008

Primul joc facut dupa un film romanesc la Orange Shop Baneasa


„Interactiunea dintre tehnologie si divertisment” – aceasta a fost tema intalnirii de astazi, organizata de reprezentantii Orange la cel mai nou Orange shop, al 14-lea la numar, deschis in cadrul Baneasa Shopping City.

La discutie a participat renumitul actor si regizor Sergiu Nicolaescu, care odata cu ultimul sau film, „Supravietuitorul”, devine si erou virtual de joc pentru telefonul mobil. Sergiu Nicolaescu a felicitat Orange Romania pentru o astfel de initiativa, care promoveaza cinematografia romaneasca intr-un mod inedit.

„Supravietuitorul” – primul joc bazat pe un film romanesc pentru telefonul mobil poate fi descarcat, contra cost, de clientii Orange care au serviciul wap activat si un telefon compatibil, din sectiunea „Jocuri romanesti” a portalului Orange World. De asemenea el poate fi si comandat prin trimiterea unui mesaj text gratuit cu codul jocului, „SUPRA”, la numarul 344.

„Avem pentru prima oara ocazia sa vedem in Romania lansarea unui joc pe telefonul mobil cu personaje dintr-un film inainte de premiera cinematografica a acestuia. Ne bucuram ca am avut ocazia sa gazduim o dezbatere pe aceasta tema, in cadrul evenimentului de deschidere a celui mai nou magazin Orange de la Baneasa Shopping City”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

Oana Comanescu, Content&Multimedia Division Manager la Orange Romania, a prezentat evolutia utilizarii jocurilor pe telefonul mobil. Imbogatirea continutului de jocuri a condus la cresterea numarului de utilizatori de la o luna la alta. Daca la inceput existau 100 de jocuri in portalul Orange World, in momentul de fata cei pasionati au la dispozitie un catalog cu 1.000 de titluri din care isi pot descarca jocul preferat.

Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services le-a oferit celor prezenti cateva informatii despre jocul „Supravietuitorul” si a facut cateva previziuni referitoare la tendintele de pe piata de continut mobil din Romania.

Cristian Manafu, blogger si specialist new media, prezent la discutie, a vorbit despre dezvoltarea continutului de divertisment pe telefonul mobil, din perspectiva transformarii acestuia in platforma de comunicare cu publicul.

Orange