VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 9 aprilie 2008

Nokia pregateste defensia iPhone



Nokia inca lucreaza la un telefon concurent cu iPhone-ul de la Apple, numit „Tube,” a declarat un oficial al companiei, luni.

Tube a fost prezentat la conferinta Evans Data Developer Relations din Redwood, California. Produsul este similar iPhone-ului. Dispozitivul Nokia are un display grafic cu Shrek the Third, ca promovare a filmului. Alte caracteristici vor fi prezentate ulterior, cum ar fi posibilitatea de a transmite fotografii.

„Este primul nostru dispozitiv touch,” a spus Tom Libretto, vice presedinte al Forum Nokia. Compania nu a facut publica data de punere in vanzare a telefonului Tube.

Nokia crede ca produsul poate concura cu iPhone-ul, iar in timpul prezentarii sale, Libretto a comparat vanzarile iPhone in comparatie cu cele ale Nokia. De la data lansarii iPhone-ului, din iunie, Apple avandut intre 5 si 6 milionae de astfel de dispozitive. In comparatie cu vanzarile Nokia, Libretto a spus: „Noi am vandut acelasi numar de dispozitive de cand am luat cina vineri seara.”

Sursa: IDG News Service