VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

miercuri, 16 aprilie 2008

MP3 YP-S5JAB – o noua provocare pentru melomani


Pentru ca playerul MP3 tinde sa devina din ce in ce mai mult un accesoriu la moda si pentru ca muzica preferata creeaza intotdeauna o stare de bine, Samsung si-a extins gama de playere portabile cu un nou dispozitiv, YP-S5JAB, kit-ul ideal de relaxare zilnica.

Fie ca doresti sa asculti melodiile preferate fara a-i deranja pe cei din jur, fie ca vrei sa impartasesti muzica preferata cu cei dragi, noul MP3 player este in masura sa-ti satisfaca toate necesitatile in materie de sunet. Difuzoarele culisante cu o putere totala de 1.5W ofera, pe langa o nota de eleganta si rafinament, si un sunet suficient de puternic pentru a asculta muzica preferata alaturi de cei dragi.

Mai mult, pe langa posibilitatea ascultarii melodiilor in format MP3 sau a postului de radio preferat, noul YP-S5JAB face posibila inregistrarea radio si voce, precum si vizualizarea fotografiilor si filmelor preferate. De asemenea, dispozitivul dispune, suplimentar, de functia Game ce-l recomanda ca fiind unul dintre cele mai complexe dispozitive de pe piata, din aceasta categorie de produse.

YP-S5JAB este disponibil in retelele magazinelor Flanco, Flanco World si Flamingo Computers la pretul de 539,9 RON.

Sursa: Flamingo International